55 nagrad za 55 let daljinskega ogrevanja

Izžrebali bomo 55 srečnežev, ki bodo prejeli BREZPLAČNO električno energijo!

  ženska   moški
Energetika Ljubljana d.o.o.
☑ Sprejemam Vsebino in pogoje nagradne igre »55 nagrad za 55 let daljinskega ogrevanja«.

Preprosto pametno.
Za vas in za okolje.

Že 55 let, 365 dni na leto in 24 ur na dan skrbimo za vaš topel dom. Tudi, ko zima pokaže ostre zobe, se ne damo in obratujemo s polno paro.

Z daljinskim ogrevanjem, ki sodi med okolju najbolj prijazne energetske oskrbe, pa skupaj z vami pomembno prispevamo k višji kakovosti zraka v mestu.

Vaše zaupanje zato ni le dragoceno, temveč tudi nagrajeno.

55 nagrad za 55 let daljinskega ogrevanja

  • 1 x 12 mesecev brezplačne električne energije *
  • 3 x 6 mesecev brezplačne električne energije *
  • 51 x 1 mesec brezplačne električne energije *
*Nagrada je brezplačna električna energija do višine mesečnega neto zneska dobavljene energije 150 EUR in ne vključuje stroškov dostopa do distribucijskega omrežja električne energije, prispevkov in dajatev ter davka na dodano vrednost na postavke, ki niso predmet nagrade. Za sodelovanje v nagradni igri se šteje, da je sodelujoči v nagradni igri seznanjen in soglaša z Vsebino in pogoji nagradne igre, ki so objavljeni na www.bivanjudajemoutrip.si/nagradnaigra. V nagradni igri lahko sodelujete tudi z dopisnico, na katero napišete vaše podatke (ime in priimek, naslov, poštna št. in kraj, kontaktna telefonska številka in/ali elektronski naslov) in jo najkasneje do 6. aprila 2017 vrnete na naslov: ENERGETIKA LJUBLJANA d.o.o., Verovškova ulica 62, 1000 Ljubljana (šteje se datum prejema dopisnice v vložišču Energetike Ljubljana za poslane ali osebno oddane dopisnice).